Skip to main content

Termeni și condiții generale privind utilizarea serviciilor oferite de SIXT SH

Termeni și condiții generale privind utilizarea serviciilor oferite de SIXT SH, accesibile prin intermediul site-ului www.sixtsh.ro.

Vă rugăm să citiți cu atenție prezenții termeni și condiții generale (denumite în continuare „​T&C​”) înainte de a utiliza www.sixtsh.ro și serviciile oferite de Sixt SH.

Utilizând site-ul și/sau serviciile noastre, sunteți de acord să fiți ținuți obligați de aceste T&C.

Dispoziții generale:

1. Site-ul www.sixtsh.ro este un site operat de New Kopel Romania S.R.L. cu sediul in Otopeni, calea Bucurestilor, nr. 201-203, jud. Ilfov, inregistrata la registrul Comertului cu nr. J23/1494/2005, avand Cod unic de Inregistrare nr. RO 17847647, cont bancar RO25 RZBR 0000 0600 0745 6818 deschis la Raiffeisen Bank, reprezentata de Tal Lahav in calitate de Director General

2. Sixt SH operează o bază de date accesibilă online în care prezentăm autovehicule de vânzare și care poate fi utilizată de către dealerii auto pentru căutarea de autovehicule (denumiți în continuare „Utilizatori” sau „Dealeri” sau ​„dvs. ”​) prin funcția de căutare pusă la dispoziție.

Prezentele T&C privesc utilizarea site-ului și/sau serviciile noastre. Prin utilizarea siteului nostru, Utilizatorul este de acord să fie ținut de aceste T&C. Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment prezentele T&C, fără a fi nevoie de o motivare în acest sens.

3. Sixt SH isi rezerva dreptul de a aloca sau nu bunul scos la vanzare in cadrul acestor vanzari speciale, in termen de 48 ore lucratoare de la momentul inchiderii perioadei alocate.

4. În cazul termenilor și condițiilor privitoare la Utilizator contradictorii, acestea nu se vor aplica.

Înregistrarea:

1. Înregistrarea este permisă tuturor solicitantilor. Aceștia se pot înregistra pe site-ul sixtsh.ro ca persoană juridică sau ca persoană fizică. Persoana care se înregistrează trebuie să fie autorizată pentru a efectua o înregistrare în numele Utilizatorului participant.

2. După primirea înregistrării, Sixt SH va decide în mod discreționar dacă va acorda acces Dealerului la baza de date. Acceptarea înregistrării unui Dealer se va face fie printr-o confirmare scrisă, comunicata de către Sixt SH, fie prin transmiterea datelor de acces.

3. În cazul în care informațiile furnizate suferă modificări după momentul înregistrării, Utilizatorul participant are obligația de a notifica fără întârziere acest lucru către Sixt SH. Informațiile pot fi furnizate numai în scris (prin posta) sau prin e-mail (crm@sixt.ro).

5. Utilizatorul are obligația de a păstra confidențialitatea parolei sale, precum și de a-și proteja în mod diligent datele de acces. De asemenea, Utilizatorul are obligația de a informa de îndată Sixt SH în cazul în care există indicii că datele sale de acces sunt sau au fost utilizate fără drept de către terțe persoane.

6. Utilizatorul este responsabil cu titlu general pentru toate activitățile ce se desfășoară cu ajutorul datelor sale de acces. În cazul în care Utilizatorul nu este responsabil pentru utilizarea necorespunzătoare a datelor sale de acces, neexistând niciun fel de încălcare a obligațiilor de diligență existente, acesta nu va putea fi ținut răspunzător.

Limitarea accesului:

1. Sixt SH are dreptul de a adopta o serie de măsuri în cazul în care există indicii clare care sugerează că un Utilizator încalcă dispozițiile legale, drepturile terților sau prezentele T&C ori în eventualitatea în care Sixt SH are orice alt interes legitim, în special în cazul în care un Utilizator se află în întârziere cu efectuarea plăților în contextul unei tranzacții cu autovehicule încheiate cu Sixt SH sau renunta la achizitie.

2. Aceste măsuri includ transmiterea unei avertizări către Utilizatori sau limitarea temporară ori permanentă a accesului acestora. În vederea alegerii măsurii ce urmează a fi aplicată, Sixt SH va ține cont de interesele legitime ale Utilizatorului afectat, precum și de gradul culpei sale.

Drepturi de folosință:

1. În limita prezentelor T&C de utilizare, Utilizatorii vor avea dreptul ca, folosind vectorul de căutare online pus la dispoziție, să facă vizibile seturi de date pe ecranele terminalelor lor și să le imprime pentru a crea o imagine vizuală permanentă. În plus, Utilizatorul poate posta oferte irevocabile pentru anumite autovehicule determinate.

2. Sunt interzise activitățile Utilizatorilor care au ca scop împiedicarea funcționării serviciului nostru sau îngreunarea utilizării acestuia.

3. În lipsa consimțământului nostru scris și prealabil, Utilizatorii nu au dreptul de a extrage în mod sistematic părți din serviciul nostru și/sau să le refolosească. Cu titlu particular, în lipsa acordului scris al Sixt SH utilizatorii nu au dreptul de a folosi metode de extragere a datelor, roboți sau programe similare de colectare și extragere a datelor pentru a extrage părți substanțiale ale serviciului nostru în scopul reutilizării lor.

4. Este interzisă orice asociere, integrare ori creare a unei legături cu serviciul nostru, în lipsa acordului nostru expres exprimat în scris.

5. Aspectul și scopul funcționalității serviciului pot diferi în funcție de tipul de acces – spre exemplu, prin intermediul site-ului sau prin intermediul aplicației pe telefonul mobil. Dreptul de a utiliza serviciul și funcțiile acestuia se limitează la tehnologia de ultimă generație existentă la acest moment.

Garanții:

1. Nu oferim niciun fel de garanție pentru deficiențele tehnice, în special pentru disponibilitatea permanentă și neîntreruptă a site-ului sau pentru afișarea fără erori a conținutului accesat de Utilizator.

2. În cazul în care serviciul oferit nu este accesibil, Utilizatorul poate contacta serviciul nostru de asistență pentru clienți.

3. Bunurile scoase la vanzare prin intermediul platformei sixtsh.ro nu sunt supuse nici unei garantii. Utilizatorii acceptati pe platforma au obligatia sa se prezinte la parcul Sixt SH (Sos. Bucuresti – Ploiesti, 145), pentru vizionarea bunurilor inainte de a licita. Reclamatiile ulterioare nu sunt admise. Toate bunurile se vand in starea din momentul vizionarii. Sixt SH nu verifica starea tehnica a autoturismelor scoase la vanzare in cadrul acestor vanzari speciale.

4. Vanzarile speciale sunt considerate autoturismele din flota Sixt in diverse stadii de uzura tehnica si estetica sau autoturisme declarate daune totale.

Protecția datelor cu caracter personal:

1. Acordăm o atenție sporită în privința protecției datelor cu caracter personal și confidențialitatea Utilizatorilor site-ului nostru. Pentru a garanta cea mai bună protecție posibilă, în mod cert, respectăm toate reglementările legale în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

2. Operatorul și furnizorul de servicii este New Kopel Romania S.R.L. Vă rugăm să nu ezitați să contactați în orice moment responsabilul pentru protecția datelor cu caracter personal al Sixt SH cu privire la orice întrebări referitoare la protecția datelor. Cea mai eficientă metodă de comunicare este prin intermediul e-mail-ului la adresa ​crm@sixt.ro.

3. Datele cu caracter personal reprezintă informații care pot fi atribuite unui anumit Utilizator. Acestea includ, de exemplu, adresa de e-mail sau, acolo unde este cazul, numărul de telefon al unui Utilizator. Colectăm date cu caracter personal prin intermediul site-ului nostru, numai în măsura în care aceste date sunt puse la dispoziția noastră de către Utilizatori.

4. Folosim aceste date în măsura în care acestea sunt necesare în scopul furnizării serviciului nostru către Utilizator. Utilizarea datelor în scop publicitar este limitată la scopuri de auto-promovare (inclusiv publicitate pe bază de recomandare realizată fie de către noi, fie de către societățile afiliate. 5. Utilizăm adresa dvs. de e-mail pentru a vă prezenta produsele sau serviciile noastre similare.

Limitarea răspunderii:

1. Depunem toate eforturile pentru a ne asigura întotdeauna că serviciile furnizate de Sixt SH sunt disponibile fără întreruperi și fără erori. Cu toate acestea, datorită naturii Internetului, este imposibil să se garanteze acest lucru. De asemenea, este posibil ca accesul dvs. la site-ul nostru să fie întrerupt sau limitat ocazional pentru a permite reparații, lucrări de întreținere sau introducerea de noi servicii. Ne străduim să limităm frecvența și durata fiecăreia dintre aceste întreruperi sau limitări temporare.