Skip to main content

Oferte companii

Sixt New Kopel Auto oferă o gamă completă de servicii pentru companii, pornind de la achiziția parcului auto sau furnizarea unei flote noi, până la asistență pentru obtinerea finanțării.

Integrarea Sixt New Kopel Auto în grupul New Kopel și strânsa colaborare cu celelalte divizii (vânzare automobile noi și second hand, service auto, leasing operațional și rent a car) face înlocuirea flotei auto mult mai ușoară și avantajoasă pentru dumneavoastră. 


Vânzare flotă

Este momentul înlocuirii automobilelor utilizate de angajații companiei dumneavoastră. Soluția potrivită este Sixt New Kopel Auto, furnizorul dumneavoastră de mobilitate.

Preluăm parțial sau integral flota dumneavoastră în urma unei evaluări rapide și transparente. Reduceți astfel timpul vânzării mașinilor rulate și puteți achiziționa mai rapid o nouă flotă pentru nevoile companiei. Mai multe detalii aici.

Achiziție flote auto SH

Înlocuiți flota uzată cu mașini second hand cu garanție de mașina nouă, la prețuri de mașini rulate.

Avantaje de mașină nouă:

  1. Garanție "din bară în bară" - automobilele au garanție de maximum doi ani sau până la 30.000 km.
  2. Cumperi de la primul proprietar - automobilele au fost deținute anterior doar de un singur proprietar și au fost întreținute de New Kopel Group.
  3. ITP - valabilitatea ITP este de cel puțin un an.
  4. Mașina la schimb - pentru toată perioada reparațiilor ce depășesc ca durată 72 de ore și sunt incluse în garanție.
  5. Prioritate în service.
  6. Transparență - aveți acces la întregul istoric al automobilului și la documentele legate de operațiunile de întretinere și reparații.
  7. Rezervați mașina - mașinile dorite pot fi rezervate rapid online.

Mașinile comercializate de Sixt New Kopel Auto au o vârsta medie de până la doi ani. Vezi mai multe detalii aici.

Achiziție flote auto noi

Beneficiați de discount-ul preferențial pentru Trade IN la mașinile rulate. Sixt New Kopel Auto preia flota uzată și facilitează achiziția de modele Opel noi de la dealerul Union Motors, parte a New Kopel Group.

Automobilele rulate preluate de Sixt New Kopel Auto de la dumneavoastră pot constitui avansul pentru achiziția unor modele Opel noi din showroom-ul Union Motors. Vezi mai multe detalii aici.

Avans la achiziție - flota ta veche

Valorificați flota auto uzată. Depuneți mașinile ca avans pentru achiziția automobilelor rulate Sixt New Kopel Auto, cu Garanție și Stare Tehnică de mașină nouă.

Prețuri de mașini rulate, avantaje de masină nouă. Autovehiculele second hand comercializate de Sixt New Kopel Auto au o vârstă de până la doi ani și un rulaj mediu de 40.000 - 50.000 km, sunt verificate și au o stare tehnică optimă, plus garanție de doi ani sau 30.000 km.

Finanțare

Cereți asistența Sixt New Kopel Auto pentru identificarea soluțiilor de finanțare și convingeți-vă că avem cele mai bune condiții:

Achiziție în rate

Achiziție în leasing - garantăm cele mai avantajoase condiții de finanțare pentru automobilul rulat achiziționat de la Sixt New Kopel Auto.

Profitați de cele mai bune condiții pentru soluția de leasing operațional prin Sixt Operational Leasing, parte a New Kopel Group.

Economisiți resurse. Leasingul operațional este soluția ideală pentru companiile care doresc să reducă costurile cu flota auto și să își concentreze resursele financiare asupra activitatilor principale.

Folosiți opțiunea de Trade In a propriei flote la Sixt New Kopel Auto și optați apoi pentru o soluție de Leasing Operational, Leasing Modular sau Management de Flote de la Sixt Operational Leasing. Mai multe detalii despre portofoliul de servicii Sixt Operational Leasing aici.