Skip to main content

Despre noi

De ce să alegi Sixt SH?

Sixt SH este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de mașini second hand din România, oferind clientelei sale servicii unice pe piața locală.

Rezervă mașina dorită

Doar la Sixt SH poți să-ți rezervi online mașina second hand dorită. Astfel, poți vizita secțiunea dedicată “Mașini disponibile la cerere”, alegi mașina dorită și iți poți face rezervarea pe loc pentru a fi primul contactat în momentul în care mașina devine disponibilă.

Garanție « din bară în bară »

Când cumperi o mașină second hand de la Sixt SH ești sigur de ceea ce primești. Îți oferim garanție totală pentru o perioadă de maximum 2 ani sau până la 30.000 km la orice model de autoturism achiziționat, potrivit termenilor și condițiilor personalizate pe fiecare model: mașinile cu kilometri cuprinși între 60.000 și 100.000 au garanție de 1 an, în limita a 20.000 Km, cele sub 60.000 km, garanție 2 ani, în limita a 30.000 km și modelele cu peste 100.000 km, garanție 6 luni, în limita a 10.000 km parcurși de clientMai multe detalii despre ce conține garanția, poți afla contactând un consultant al nostru la 021.9400, 074.181.2700 sau 037.237.2038.

Transparență

Când achizitionezi o maşină second hand de la Sixt SH mergi la sigur, fiindcă ştii deja că maşina respectivă nu a avut decât un singur proprietar. Mai mult, ştii şi cine a fost acel proprietar şi ai acces la întreaga istorie a maşinii. Toate documentele legate de întreţinerea şi eventualele reparaţii ale noii tale maşini îţi sunt puse la dispoziţie cu maxim de seriozitate şi transparenţă.

Primul proprietar

Cumpărând o maşină second hand de la Sixt SH mergi la sigur, pentru că nu există niciun dubiu legat de provenienţa maşinii respective. Noua ta maşină nu a avut decât un singur proprietar, si acest prim proprietar a fost compania de rent-a-car și leasing operaţional nr. 1 în Germania, Sixt, care a îngrijit-o şi întreţinut-o cu rigoare... nemţească. Astfel, poţi şti cu certitudine care este trecutul acestei maşini şi poţi fi convins că nu vei avea surprize neplăcute după achiziţionare.

ITP

Când cumperi o maşină second hand de la Sixt SH te poți bucura de ea în întregime, fără bătăi de cap. Astfel, vei putea conduce o maşină cu ITP-ul valabil cel puţin 1 an, ceea ce înseamnă, fireşte, o garanţie în plus că starea tehnică a noii tale maşini este ireproşabilă.