Masini second hand cu garantie. Auto SH de calitate

De ce să alegi Sixt New Kopel Auto?

Sixt New Kopel Auto este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de mașini second hand din România, oferind clientelei sale servicii unice pe piața locală.

 

Rezervă mașina dorită

Doar la Sixt New Kopel Auto poți să-ți rezervi online mașina second hand dorită. Astfel, poți vizita secțiunea dedicată “Mașini disponibile la cerere”, alegi mașina dorită și iți poți face rezervarea pe loc pentru a fi primul contactat în momentul în care mașina devine disponibilă.

 

Garanție « din bară în bară »

Când cumperi o mașină second hand de la Sixt New Kopel Auto ești sigur de ceea ce primești. Îți oferim garanție totală pentru o perioadă de 2 ani sau 30.000 km la orice model de autoturism achiziționat. Mai multe detalii despre ce conține garanția poți afla contactând un consultant al nostru la 021.9400, 074.181.2700 sau 037.237.2038.

 

Transparență

Când achizitionezi o maşină second hand de la Sixt New Kopel Auto mergi la sigur, fiindcă ştii deja că maşina respectivă nu a avut decât un singur proprietar. Mai mult, ştii şi cine a fost acel proprietar şi ai acces la întreaga istorie a maşinii. Toate documentele legate de întreţinerea şi eventualele reparaţii ale noii tale maşini îţi sunt puse la dispoziţie cu maxim de seriozitate şi transparenţă.

 

Primul proprietar

Cumpărând o maşină second hand de la Sixt New Kopel Auto mergi la sigur, pentru că nu există niciun dubiu legat de provenienţa maşinii respective. Noua ta maşină nu a avut decât un singur proprietar, si acest prim proprietar a fost compania de rent-a-car și leasing operaţional nr. 1 în Germania, Sixt, care a îngrijit-o şi întreţinut-o cu rigoare... nemţească. Astfel, poţi şti cu certitudine care este trecutul acestei maşini şi poţi fi convins că nu vei avea surprize neplăcute după achiziţionare.

 

Revizii gratuite și ITP

Când cumperi o maşină second hand de la Sixt New Kopel Auto te poți bucura de ea în întregime, fără bătăi de cap. Astfel, vei putea conduce o maşină cu ITP-ul valabil cel puţin 1 an, ceea ce înseamnă, fireşte, o garanţie în plus că starea tehnică a noii tale maşini este ireproşabilă. Şi dacă asta nu te convinge, Sixt New Kopel Auto îţi oferă un plus de confort, asigurându-ţi prima revizie gratuită.